Novinky a události - zápisky z akcí

Co se u nás událo, konalo nebo o čem Vám chceme říci!













Laserball OPEN Series! - Aurora Season One 29.10.2023, před 154 dny

Lasergame Říčany - Laserball OPEN Series! - Aurora Season One
Dnes jsme byli svědky prvního ze série tří Laserball turnajů na Kladně. Naše aréna se zapojila do soutěže s celkem třemi týmy, od turnajových nováčků až po ty nejzkušenější. Prvním týmem, který nesl naše jméno "Lasergame Říčany" byl složen z těch nejlepších hráčů, které Říčany mohou nabídnout - Ruprecht, Fujka, Thomiiik, Endy a Hawk.

Druhý tým, nazývaný "Nad Hrobem," obvykle tvořený dospělými z openhraní a barmany , tentokrát přivítal naše talentované mladší hráče. Sestava obsahovala MarcoMaria, MichalaHolíka, Roi, Galaxy a Ellelnesan.

Náš třetí tým, nazvaný Tutli, byl složen z našich mladších hráčů - Trixie, Majdíka Králíka, Almatirky2, Gauc_cz a doplněn zkušeným Jardysem. Bohužel, i přes zlatou medaili, kterou získal náš hlavní tým, se naše další dva týmy umístily až na sedmém a osmém místě. Většina zápasů byla nesmírně vyrovnaná, často rozhodovaná pouze jediným gólem, který padl ve prospěch našich soupeřů. K tomu ještě oba týmy spolu remizovaly, což nakonec vedlo k tomu, že si navzájem bodově ublížily.