1. Lasergame Příměšťák 2022

8.7.2022, před 658 dny

První příměstský tábor letošního roku dopadl na výbornou! Přišlo celkem 19 dětí, které za 5 dní odehrály až 81 her! Nejvíce hrajícím dítětem se stal Kapr, který si tak i zasloužil voucher za 500Kč na další hraní u nás :-)

Lasergame Říčany - 1. Lasergame Příměšťák 2022

Každý den jsme měli tematicky zaměřen, jednou na taktické mody, jako je například Space Marines, podruhé akčnější Laserball, ale také i vypadávačky a hry pro odlehčení. Například zmíněné Mariňáky, což je mód pro zkušené veterány, zahrály děti překvapivě dobře. S jednotlivými rolemi ve hře se sžili na výbornou, a to včetně složitějších, jako jsou medik a zbrojíř, kde je spolupráce naprosto klíčová. Pokud by jeden z nich vypadl, tak celý tým rychle skončí zcela ochromen.

I s Laserballem se děti popasovaly skvěle, nakonec se z něj stal nejhranější mod a děti neustále chtěli další a další odvety i přes naprostou únavu, kdy už skoro nemohly chodit :-) Úplně se těšíme na juniorský turnaj u nás v říjnu, bude velmi těžká konkurence!

V polovině příměšťáku ve středu jsme si vyzkoušeli elektrické jednokolky, kde velmi překvapil hráč Sniper, který se na nich naučil jezdit během neuvěřitelných pěti minut! Také jsme udělali procházku po krásné lesní pěšince do Kolovrat, kde jsme strávili den koupáním a i načerpáním sil na čtvrtek, kdy jsme měli přespávačku s tanečním večerem.

To zase naopak exceloval Maty, který je rozeným tanečníkem a na Just Dance songy předváděl neuvěřitelné kreace skoro nepřetržitě až do večerky.

Na závěr táboru v pátek už následovalo společné i jednotlivé focení a závěrečné vyhlášení všech nejlepších hráčů. Na předních místech se téměř nepřetržitě držely hráčky Aginaaaa a Lízátko a vysloužily si proto zasloužený diplom Laserball Master. Bubík zase obdržel titul Highlander Master, protože při této vypadávací hře zvítězil v těžké konkurenci hned 2× a zbytek her se udržel vždy na těch nejvyšších příčkách.

Nejvíce hrajícími a s diplomem Iron Man a Iron Woman uzavřeli vyhlášení Beátka, Šejny, Kubajs a již zmíněný Kapr. Všem děkujeme za skvělý příměšťák a těšíme se na příště!

Galerie