3. Lasergame Příměšťák 2022

29.7.2022, před 635 dny

Mazácký tábor plný Laserballu. Tak by se v kostce dal shrnout náš třetí příměšťákový turnus. Tento mod podobný fotbalu, kde dva týmy bojují o virtuální míč se stal natolik populárním, že naprosto převládl nad všemi ostatními módy. Hrál se celkem 71x, kdežto všechny ostatní mody dohromady pouze 64x.

Lasergame Říčany - 3. Lasergame Příměšťák 2022

Nejvíce aktivním hráčem se stal Ruprecht, který hravě překonal rekord 75 her z minulého roku s neuvěřitelnými 98 odehranými hrami za 5 dní! A to jich ještě bylo několik půlhodinových, oproti standardních 12 minutám. Smekáme! Také proto si drží stabilní první místo mezi nejvíce hrajícími lidmi za celou dobu u nás v aréně!

Protože byla většina účastníků už poměrně zkušená, byl čas i na různé herní experimenty. Zkoušeli jsme i hodinu dlouhé hry, kde se postupně hráči vystřídali, případně překonávali svá vlastní nahraná skóre z předchozího střídání. To ovládl Fujka 293, který tak skončil na prvním, třetím i čtvrtém místě zároveň.

Dále jsme často hráli i Space Marines, tentokrát v modifikaci pouze dvojice medik a zbrojíř. Tam se oba hráči musí přísně držet u sebe a pomáhat si doplňovat životy a náboje, jinak okamžitě vypadávají. Také jsme u některých módů tajně změnili nastavení, nechali dětí hrát a pak hádat, který drobný detail byl jinak. Zkrátka byl čas na spoustu pokusů :-)

Čtvrtek nás čekalo jako obvykle koupání v Kolovratech s procházkou krásnou stromovou aleji až tam a i přespání na pátek a rozdávání diplomů za obdivuhodné sportovní výkony ;-) Nebyl totiž nikdo, kdo neodehrál méně než 8 her denně každý den!

Galerie