4. Lasergame Příměšťák 2022

15.8.2022, před 615 dny

Čtvrtý příměšťák trhl rekord v počtu dětí. Přihlášeno jich bylo celkem 30, čemuž jsme uzpůsobili i program. Rozdělili jsme se na dvě skupiny podle zkušeností a chodili mnohem více ven na postřehové i běhací hry, jako například semafor, z vody do vody, štafetové závody a další. Jako všechny naše příměšťáky se postupem času stal nejoblíbenějším mod Laserball, futuristický laserový fotbal. Tentokrát mu ale zdárně sekundoval mod Space Marines, hra o týmové spolupráci, kde si hráči musí navzájem doplňovat náboje i životy.

Lasergame Říčany - 4. Lasergame Příměšťák 2022

Nejvíce hrajícím hráčem se stal nováček Klespy, který zvládl neuvěřitelných 80 her. Hned za ním se umístil teprve sotva desetiletý Daveman se 74 hrami za 5 dní. Ten navzdory svému věku dominoval jednoznačně všem herním modum, kde drtil i o několik let starší protihráče. Za to si zaslouženě vysloužil diplom nejuniverzálnějšího hráče celého turnusu!

Začátek tábora jsme pojali více jako seznamovací, vyzkoušeli jsme jak začátečnické mody, tak postupně i ty, kde se musí pracovat s omezeným množstvím nábojů a základní strategií. Postupně jsme se propracovávali do složitějších a náročnějších her, jako například již zmínění Mariňáci. Velmi populárním modem se stali Zombíci, které jsme hráli hned devětkrát, protože každý chtěl začít hru jako zombík a lovit přeživší lidi v aréně :-)

V polovině tábora jsme navštívili již tradičně koupaliště v Kolovratech. Využili jsme naši strategickou polohu, protože pěšky je to krásná procházka zelení mezi stromy až přímo na místo. Čtvrtek byl dále plný venkovních her, tancování Just Dance, focení, deskohraní a i velmi oblíbené přespávačky, kterou využila velká většina dětí.

Na závěr jsme rozdali již zmíněné diplomy, zdarma trička jako odměnu a pátek strávili hraním těch nejoblíbenějších modů předchozích dnů. Děkujeme všem za krásný tábor a budeme se těšit na příště!

Galerie