Turnaj - Redline

23.10.2022, před 553 dny

Nová turnajová sezóna u nás započala hned několika novinkami. Nejvýraznější byli nové červeno-zlaté kovové poháry. Dále, jako již u nás tradičně bývá, nový nikdy nehraný turnajový mód. Tentokrát Na Hraně, který rozhodně není určen pro slabé povahy. Bojujete tam se soupeři o vzácné terče, které vám přidávají každým výstřelem body. Musíte ale zároveň ještě dávat pozor, aby vám nebouchly před očima. To pak naopak spoustu bodů ztrácíte. A soupeři se tomu samozřejmě snaží co nejvíce dopomoct! :-)

Lasergame Říčany - Turnaj - Redline

Další z velkých novinek byla hra ve zvětšené aréně, díky které se nemuselo hrát na skupiny, ale mohli všichni bez problému hrát najednou, čímž se turnaj výrazně urychlil. Zúčastnili se tradičně nejlepší hráči Písku, Prahy, Říčan a nově i Kladna. Cíl byl posbírat co nejvíce bodů napříč pěti turnajovými hrami, kde nejhorší výsledek se škrtal. A kdo se s tím nejlépe popasoval?

Překvapivě Písecký Heroyt, který tento mód předtím nikdy nehrál a který i přes to turnaj ovládl od začátku až do konce. Konečně si tak připsal u nás i svoje první celkové vítězství. Vždy předtím končil na stupních vítězů, ale zlato vždy o kousek unikalo.

Druhý skončil Kladenský Fíla, taky jeden z pravidelných medailistů na našich turnajích. Třetí byl Nosál, který dokázal vyhrát i individuální pohár za nejvíce střelených protihráčů v jednom kole. Bronzovému místu mu nezabránilo dokonce ani zničení a výbuch celkem 16 terčů, což by kohokoliv jiného poslalo hluboko do minusu!

Vítězové

Druhý individuální pohár a mistr modu Na Hraně si odnesla Endy se 126 plusově střelenými terči v jednom kole, což byl výkon, kterému se nikdo nemohl ani vzdáleně přiblížit.

Speciální cenu si zasloužil i Lopaťák, který se coby teprve jedenáctiletý junior dokázal umístit na skvělém celkovém šestém místě, před mnohem staršími protihráči. Velká gratulace!

Díky moc všem a těšíme se na příště! To bude pro změnu týmový turnaj v modu Domination, 27 listopadu.

Galerie