Turnaj - Domination

27.11.2022, před 489 dny

Turnaj v Domination aspiroval hned na několik nej. Soutěžilo se v sedmičlenných družstvech, což je v českých turnajích neobvykle vysoké číslo. Vznikly díky tomu zajímavě kombinované týmy, dokonce tři česko-německé. Další nej je použití speciálních herních schopností. Například počet úspěšně odpálených atomovek. Ta dovolí deaktivovat na 5s všechny hráče protějšího týmu, bez ohledu na to, kde se nachází. Padlo jich na turnaji neuvěřitelných 525! Stejně tak se vyšplhal do astronomických čísel i počet nezranitelností. Celkem jich hráči získali neuvěřitelných 1162!

Lasergame Říčany - Turnaj - Domination

Hrálo se systémem každý s každým 2×. Cíl hry byl dobýt tři terče v aréně tak, aby je měl jeden z týmů pod svojí kontrolou v přesně stejnou chvíli. Pokud toho dosáhl, všem začal naskakovat příjemný bonus 101 bodů za vteřinu, nemluvě i o již zmíněné desetivteřinové nezranitelnosti. Na klíčových bodech arény se tak díky tomu odehrávaly nervy drásající souboje.

Nejtěsnější duely probíhaly mezi favority Flying Eagles a Aurora Mercenaries, kdy první duel kladenští žoldáci (Fíla, Mr. Barefoot, Nosál, Trainhorse, Phoenix, Hawk a Pásek) vyhráli takřka v posledních vteřinách zápasu. Odvetu zase naopak zvládli lépe česko-bavorští Flying Eagles (V.V.S., Dominanz, Slimshady, Kampf4Keks, Fala, Nuke, Dean). Rozhodovalo tedy lepší skóre, které během turnaje nahráli právě bavoráci a utržili tak zlatou medaili.

Bronzovým týmem se stal čistě říčanský ĎŠB (JohnyzPodoli, Ruprecht, Fujka, Endy, Lura, Číla a Majdík Králík), který zase sváděl vyrovnané souboje s druhou říčanskou skvadrou – Štastných sedm (Thomiiik, Lopaťák, Gauc_cz, Almatirka2, Kapr, Lízátko a MarcoMario), která skončila čtvrtá.

Individuální cenu o nejlepšího střelce vyhrál budějovický V.V.S z bavorského týmu Flying Eagles, který zvládl střelit za celý turnaj 1038 protivníků. Druhým nejlepším střelcem a jediným dalším, kdo přesáhl čtyřciferné číslo byl jeho spoluhráč SlimShady s 1007 úspěšnými zásahy.

Vítězové

Další trofej získal říčanský Lopaťák za nejvíce přebarvených terčů za turnaj, celkem 399, těsně před dalším z bavorských harcovníků, Dominanzem s 367 úspěšnými dobytími. Třetí individuální trofej vybojovala říčanská Endy za úspěšných 18 vyslaných raket, daleko před dalšími říčanskými hráči, Ruprechtem a Gaucem_cz, oba se shodným číslem 12.

Předposlední trofej získala Lízátko, také říčanská hráčka. Byla to speciální cena s názvem Kamikadze Master, protože byla za největší počet střelení do nezranitelných protivníků.

Poslední cenu získal opět V.V.S. Za největší počet úspěšně aktivovaných atomovek, celkem 26, pouze jedna navíc oproti znovu druhému SlimShady.

Děkujeme ještě jednou za skvělý turnaj a budeme se těšit již brzy na individuální soutěž v modu Special Powers, kde si každý může vybrat jednu ze speciálních schopností ve hře a tu neomezeně používat po celou dobu kola. Již v neděli 18. prosince od 18h.

Galerie