Turnaj - All black

11.10.2021, před 927 dny

Naprostá tma, pouze občasné záblesky výstřelů a paprsky laserů v mlze! Turnaj ve speciálním modu All Black, který se hrál v kompletně zhasnuté aréně. Zúčastnilo se ho rekordních 22 hráčů. A to od úplných začátečníků, přes naše kroužkové děti až po profíky z Prahy, Písku a Plzně.

Lasergame Říčany - Turnaj - All black

Skvělá byla přátelská atmosféra, doplněná častým hlasitým smíchem z arény. Hráči kolikrát vůbec netušili, že stojí dva kroky vedle nich někdo další 🙂 Bylo samozřejmě i několik srážek, ale všichni hráli opatrně a i přes velmi stížené podmínky nedošlo k žádnému zranění!

Třetí místo obsadila skvělým individuálním výkonem plzeňská Kristýna Strouhalová (Kristý), která už od začátku turnaje o sobě dala vědět výhrou jednoho z prvních kol.

Druhé místo získal Ondra Benes (Nosál), který neuvěřitelným závěrečným výkonem vyhecován předešlou hrou urval i titul nejlepšího střelce za nejvíc nastřílených bodů – 16300!

Suverénním vítězem se stal Filip Korecký (Fíla), který měl vítězství v podstatě zaručeno už po prvních třech kolech! Taktéž získal trofej za nejlepšího rakeťáka, když dokázal zamířit na soupeře za jedno kolo celých 14 raket! Dokonce ovládl s 32 odpalenými raketami i celkový součet.

Nechyběli samozřejmě poháry i pro naše kroužkové děti. Třetí místo obsadil Ruprecht, který i mezi silnou konkurencí zkušených matadorů z jiných arén se probojoval do první destíky!

Druhé místo z dětí získala devátá Lura, která ve své třetí hře obsadila skvělé bronzové místo mezi všemi. A první z našeho kroužku Fujka 293, celkově dokonce sedmý!

Gratulujeme všem vítězům i zúčastněním a velké dík i Marie Pasečná za pomoc při organizaci a skvělé sušenkové medaile!

Poháry - Turnaj - All black

Galerie