Turnaj - Lovci (Huntsman)

22.11.2021, před 859 dny

Historicky první republikový turnaj v lasergame v herním módu Lovci. Je to typ hry určený pouze pro zkušené hráče, protože byla potřeba vysoká přesnost střelby a zároveň špičkové reakce a taktické myšlení. Sešli se hráči jak z Říčan, ti nejlepší z našich kroužků, tak i zkušení hráči z Prahy, Plzně, Domažlic, Budějovic a Písku.

Lasergame Říčany - Turnaj - Lovci (Huntsman)

Hrály se 4 kola z nichž se škrtal nejhorší výsledek. Poté se sečetlo skóre ze zbylých tří kol. Vítězem se stal hráč s největším počtem bodů celkově. Což byl Dubs – Martin Dub z Plzně, díky poslednímu kolu s neuvěřitelným výsledkem 26262 bodů!

Druhým v pořadí se stal Fíla – Filip Korecký z Prahy, pro kterého je to už třetí umístění na stupni vítězů za sebou! Minule vítěz All Black a předtím druhé místo v Power Rangers!

Třetí místo obsadil Heroyt – Tomáš Vojík z Písku s náskokem pouze dvou výstřelů před plzeňským Orlem. Průměrně tedy méně než jeden výstřel na kolo…

Samozřejmě i tento turnaj nechyběly poháry i pro naše kroužkové děti. Nejlepším se stal Ruprecht, který se v celkovém pořadí neztratil ani mezi dospěláky, kde se umístil dokonce pátý! Za ním druhý Fujka 293, celkově osmý. Pořadí výherců uzavírá Hawk, třetí z kroužkových a desátý celkově.

Gratulujeme všem vítězům i zúčastněním a znovu velké díky i Marie Pasečná za pomoc při organizaci a skvělé sušenkové medaile!

Galerie