Turnaj - Colour Madness

20.12.2021, před 853 dny

Poslední letošní turnaj v roce jsme zakončili tím nejšílenějším módem, co máme 🙂 Colour Madness aneb pravé Vánoční barvičkové šílenství! Hrálo se všichni proti všem, s tím, že po každém trefení protivníka se jeho barva změní na vaší a on se přidá k vám! Hráči tedy neustáleměnili týmy a různě se přeskupovali. Když už nezbyl žádný další protivník, hráči se vylosovali do nové náhodné barvy a pokračovalo se dále...

Lasergame Říčany - Turnaj - Colour Madness

Zúčastnilo se celkem 12 hráčů z Prahy, Budějovic a samozřejmě i Říčan. Suverénně nejlepším se stal už téměř tradičně Fíla, který u nás letos naturnajích neskončil nikdy hůře, než na medailových pozicích! Druhým místem se může pyšnit V.V.S., pro něhož to je premiérové umístění na stupních vítězů v naší aréně! A třetí Mr. Barefoot si zopakoval bronz z června z turnaje v modu Power Rangers.

V juniorské kategorii vyhrál suverénně Ruprecht, který už začíná dýchat na záda i zkušeným dospělým harcovníkům! Máme na co těšit následující měsíce 🙂 Druhá skončila Endy, pro níž to také bylo premiérové umístění a třetí Fujka 293, který si tím zkompletoval sbírku všech tří medailových pozic z našich turnajů.

Ve speciální kategorii hráče, který dokázal střelit nejvíce protivníků v řadě, aniž by byl sám přebarven, zvítězila s neuvěřitelnou sérii dvanácti tref v řadě Číla! Druhou speciální cenu, hráče, který byl nejméně přebarven v jednom kole, získal opět Fujka 293, o pouhé jedno přebarvení před Mr. Barefootem.

Galerie