Turnaj - Rocket Master

27.2.2022, před 791 dny

V neděli večer se u nás konal unikátní turnaj v módu Rocket Master. Cílem hry bylo zaměřit na několik sekund protivníka, udržet ho na mušce a až poté zmáčknout spoušť. Klasicky střílet nešlo, takže hra měla naprosto jinou dynamiku! Místo rychlých akcí se naopak rychle uhýbalo nebo schovávalo za překážky.

Lasergame Říčany - Turnaj - Rocket Master

Pro spoustu hráčů to byla naprostá novinka, ale i tak se sešlo mnoho přeborníků z Prahy, Plzně, Písku a samozřejmě i domácích Říčan. Hrálo se na čtyři kola, z nichž se nejhorší výsledek škrtal. Poté se body sečetly.

Jako vítěz vzešel Ruprecht, který celý turnaj ovládal. A co víc, v pouhých 14 letech! Teprve po sedmi měsících hraní dokázal, že už je obávaným soupeřem i mezi dospělou kategorií. Neuvěřitelné a gratulujeme!

Na druhém místě se umístil Dubs – Martin Dub z Plzně, pro mnohé favorit turnaje, o kterém na turnaji kolovaly legendy o rychlosti jeho zaměřování a i schopnosti procházet zdmi a zjevovat se na nečekaných místech. A pravda, moc nechybělo, poslední kolo v aréně doslova létal a hru ovládl, ale na celkové první místo to těsně nestačilo…

Bronz získal Mr. Barefoot – Michal Holub, hráč Prahy, který s tímto módem a obecně raketováním moc zkušeností neměl. Nakonec to ale vůbec nevadilo, talent a skvělé výkony to nahradily.

Speciální trofej za nejméně zasaženého hráče si odnesl Nosál – Ondra Benes, který byl raketnut ve druhém kole pouze 26×. Což je neskutečný výkon hodný filmu Matrix. Raketnuli ho o dvě třetiny méněkrát, než většinu jeho protihráčů!

Smolařem turnaje se stal Fíla – Filip Korecký, kterému se přerušila série šesti medailí v řade z našich akcí a zároveň i novoroční medailová série těch pražských. Skončil na sdíleném 7.-9. místě.

Na závěr, druhým nejlepším juniorem se stal Hawk, na stejné pozici jako Fíla a třetím dvanáctý Fujka 293. Všem gratulujeme!

Poháry - Turnaj - Rocket Master

Galerie