Turnaj - Laserball 4v4 Juniors

27.2.2022, před 790 dny

V neděli ráno se odehrál první juniorský laserball turnaj do 12 let. Zúčastnilo se ho celkem 5 týmů, tři z Říčan a dva z Písku. Na poslední chvíli většina týmů zaznamenala velké změny ve složení, takže očekávání byla nejasná, nikdo nebyl extra sehraný! K tomu posloužila sobota předem, kdy se trénovalo až do večerních hodin.

Lasergame Říčany - Turnaj - Laserball 4v4 Juniors

Cílem hry bylo získat imaginární míč a skórovat ho do brány (terče) soupeřícího týmu. Bylo tedy naprosto klíčové vzájemně spolupracovat a rozdělit si role v týmu. Každá drobná chybka totiž mohla znamenat, že dostanete gól. Všechny týmy si spolu zahrály celkem dvakrát. Jednou na modré straně arény a podruhé na červené. Odehrálo se tedy celkem 20 zápasů.

Celkovým vítězem se stal říčanský tým Sýrové děti, který celý turnaj ovládl. Neprohrál ani jeden zápas a dostal průměrně pouze jeden gól do vlastní sítě. Sám ale skórovali průměrně pětkrát za každou hru! Velká gratulace pro hráče Aginaaa, Lízátko, Vorvaň a Loki.

Sýrové dětičky – výtězný tým!

Výtězný tým Sýrové dětičky

Stříbrnou příčku obsadil plně holčičí tým Bláznivá másla – Almatirka2, Trixie, Mája a Alexandra. Třetí místo posledním zápasem těsně vybojoval Písecký tým Ukrajina ve složení Killer, Alex, Bahínko a Kóřa, pro které to byl velký úspěch, protože před turnajem mód Laserball nikdy nehráli.

A na závěr individuální cenu za nejuniverzálnějšího hráče získal jednoznačně Loki. Za ním se umístily Lízátko a Aginaaa. Nejlepším obráncem se stal Alex z Písku, druhá Alexandra a třetí Aginaaa.

Děkujeme všem a budeme se těšit na další akce!

Galerie