Turnaj - 100 Nábojů

20.3.2022, před 770 dny

Nedělní turnaj byl ve znamení omezené munice, každý hráč měl na začátku kola pouze 100 nábojů. Až je vystřílel, vypadnul ze hry. Cílem tedy bylo střílet co nejpřesněji, ale zároveň bylo potřeba i hrát akčně, aby hráči nasbírali více bodů, než jejich soupeři. Situaci komplikovaly i nové terče v aréně, celkem jich je již 6. Kolikrát se stalo, že hráči na ně zapomněli a nezískali tak potřebné bonusové body.

Lasergame Říčany - Turnaj - 100 Nábojů

Početně to byl náš největší individuální turnaj. Sešlo se celkem 24 hráčů od naprostých nováčků hrajících pár dní až po zkušené matadory z jiných měst a arén. Hrálo se na čtyři kola, z nichž se nejhorší výsledek škrtal. Poté se body sečetly.

Vítězem se stal plzeňský hráč Orel těsně před svým týmovým kolegou, pražským Nosálem – Ondra Benes. Oba v barvách 101. výsadkové, takže poháry za turnaj v modu 100 nábojů našly své místo perfektně. Bronzově se umístil písecký Heroyt – Tomáš Vojík, také velmi těsným rozdílem. Potvrdil tak svojí formu u nás v aréně, protože zatím na individuálním turnaji nikdy neskončil hůře, než pátý. Smolařem se stal čtvrtý Dubs – Martin Dub, kterému uteklo třetí místo právě o ten jeden střelený terč.

Speciální cenu si odnesla také plzeňská Kristý , za největší počet ušetřených nábojů při skóre vyšším, než 7500. Byl to náročný úkol, proto si také v aréně nahlas počítala přesné skóre po každé trefě, aby jí to nakonec vyšlo 🙂 Druhá speciální trofej připadla znovu Nosálovi za největší počet bodů za kolo, aniž by došly náboje. Což byl taktéž heroický výkon, protože přesné skóre se hráči dozvěděli až po skončení hry, takže do poslední chvíle nikdo nic netušil 🙂

Cenu za nejlepšího juniorského hráče získal Fujka 293 s celkovým 11. místem. O pouhý jeden výstřel a nebo také zapomenutý terč se za ním umístil Ruprecht, celkový vítěz minulého turnaje. Třetím nejlepším juniorem se stal Hawk, taktéž pouze jedno místo od Ruprechta, celkově 13. Gratulujeme všem oceněným!

Poháry - Turnaj - 100 Nábojů

Galerie