Turnaj - Vymezený čas (Timewarp)

22.5.2022, před 699 dny

Herní mod Vyměřený čas možná budete znát ze stejnojmenného filmu. Právě v něm se u nás nedávno hrál další ze série turnajů. Každý hráč měl pouhých pár minut herního času a musel ho získávat tím, že deaktivoval soupeře a nebo protivníkům napřímo čas vysával. Hry tedy byly velmi rychlé a akční!

Lasergame Říčany - Turnaj - Vymezený čas (Timewarp)

Sešlo se celkem 14 zkušených borců z různých koutů republiky, kteří soutěžili o naše tematické poháry, tentokrát ve tvaru přesýpacích hodin. Všichni hráli netradičně v jedné skupině a hned 5 soutěžních kol. To znamená, že na začátku byla aréna poměrně plná, než se postupně vylidňovala hráči, kterým čas došel a ze hry vypadli.

Poprvé se na stupních vítězů objevil domácí Thomiiik – Tomáš Lénárd, kterému tento mód přesně sedl a který se každé kolo vždy udržel mezi posledními nevypadnutými hráči. Za ním stříbrný skončil písecký Heroyt – Tomáš Vojík a bronzový pražský Mr. Barefoot – Michal Holub, kteří oba poslední kolo zabrali a zahráli nejlepší výsledky dne. Zajímavostí je, že se od sebe bodově lišili pouhým jedním úspěšným zásahem!

Mistrem času a i nejlepší juniorem se stal Fujka 293, který taktéž vydržel většinu her bojovat do posledních sekund. Druhým nejlepším Juniorem se stal náš domácí nejvíce hrající hráč Ruprecht a třetí písecká Teniska, která takto získala poprvé individuální trofej z naší arény. A poslední trofej za největším zloděje času obdržela Endy za celkem 19 vysání ostatních hráčů! Děkujeme všem za účast!

Poháry - Turnaj - Vymezený čas (Timewarp)

Galerie