Rodinný Level Up Turnaj

26.6.2022, před 643 dny

Závěr sezony jsme uzavřeli rodinným turnajem dvojic rodičů, dětí a sourozenců. Předvedli se na něm jak naši mladí kroužkoví harcovníci, tak i jejich rodiče. Zúčastnilo se celkem 10 týmů, které hrály 3 kola základní části. Nejhorší výsledek se škrtal a pak 5 top týmů postoupilo do finále.

Lasergame Říčany - Rodinný Level Up Turnaj

Nejlepším týmem se stalo bratrské duo Hawks. Zajímavost je, že měli ze všech zúčastněných týmů největší bodový rozdíl mezi oběma hráči. Kroužkový Hawk většinu her dominoval, pro jeho staršího bráchu s přezdívkou Hawk Sr. byla ale naopak většina her výzva. Předtím totiž skoro nikdy nehrál. Nakonec se ale chytl velmi dobře na finálové hře, kde společně vyhráli o pouhé tři výstřely!

Druzí se staly do té doby v základní části dominující Bubani, zkušené sesterské duo kroužkové Endy a její starší sestry Elellnesan. Třetí místo získal tým Cihličky, celkově věkově nejmladší tým – Almatirka2 a Gauc_cz, který do finále málem ani nepostoupil. Nakonec ale zvládli odehrát skvělý výsledek a porazit tak i o hodně starší hráče!

Nejlepším rodičem turnaje se stal Lord of Light z týmu Earwig Predators a nejlepším dítětem ze složeného rodičo-dětského týmu Trixie, její Triskomyši se umístily také na krásném pátém místě.

Děkujeme všem přihlášeným!

Galerie